​ŠOKOLĀDES KŪKAS RECEPTE

Notievēt vai uzturēt vēlamo svaru, justies labi un enerģiski savā ķermenī - lai saņemtu šādu rezultātu ir ļoti svarīgi apzināties, ko Tu ēd. Un svētku laiks ir izaicinošākais brīdis, kad ir vēlme krist emocionālā ēšanas kārdinājumā, tāpēc dalos ar šo recepti, kas palīdzēs remdināt garšas kārpiņas un sastāvēs, var teikt, no bezgrēka izejvielām.

 

100g riekstu pēc izvēles (pekānrieksti, mandeles, lazdu rieksti - tas, kas garšo)

12 dateles (iesaku izvēlēties Selection by Rimi, jo tās nav mērcētas cukurā)

3 ēdamkarotes 100% kakao

2 ēdamkarotes medus​

1 ēdamkarote kokosriekstu eļļas

1 šots espresso vai 3 ēdamkarotes kokosriekstu piena krēmīgas daļas (atkarībā, vai gribās rūgtāku vai maigāku kūku)

Vispirms samaļ riekstus, tad pievieno pārējās sastāvdaļas un visu vēlreiz kārtīgi samaļ. Liek bļodā un dekorē ar augļiem pēc izvēles. Citrusaugļi dos skābuma sajūtu, banāni papildus saldumu.

 

 

 

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon